02.05.2018 Heimatverein schrijft stadsgeschiedenis 
MIR architecten heeft een maquette gemaakt voor de Heimatverein van Krefeld die moet demonstreren hoe het middeleeuwse stadshart weer leesbaar gemaakt kan worden in een hedendaagse context.  
 
De maquette is gepresenteerd in de stuurgroep voor de ontwikkeling van de binnenstad en enthousiast ontvangen. De maquette zal na een presentatie in het bureau van de burgermeester in de Oude Kerk worden gepresenteerd aan het publiek. 
 
12.03.2018 start DO voor Willem de Zwijgerschool 
In december 2017 heeft de gemeenteraad van Hendrik-Ido-Ambacht ingestemd met de nieuwbouw van de school op de oude locatie van het jeugdspeelpark.  
 
De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het Voorlopig Ontwerp van het gebouw. Daarbij is ook een peuterspeelzaal in het programma opgenomen. Het resultaat wordt aan de omwonenden en andere belangstellenden gepresenteerd. 
 
05.03.2018 start verbouwing Oude Stadhuis Harderwijk 
De bouwvergunning is inmiddels onherroepelijk, het goudleer behang is naar de restaurator getransporteerd en er komt een bouwplaatsinrichting die ook als poppodium dienst kan doen. 
 
08.01.2018 start uitvoering restauratie interieurs Het Nieuwe Huis 
In april 2018 viert Coöperatieve Woonvereeniging Het Nieuwe Huis haar 100-jarige bestaan. Ter viering van dit feit wordt het eerste gedeelte van het restauratieplan van MIR architecten van de gemeenschappelijke interieurs uitgevoerd. 
 
08.01.2017 sidestep Kalverstraat/Heiligeweg 
Na bijna 10 jaar is het ontwerp voor de nieuwe winkelpui alsnog uitgevoerd in het kader van een snelle en effectieve facelift.